Tillbaka

Klarahill fyller 10 år – och är stolt över sin mer än 100-åriga historia

3 Sep Pressmeddelande
Klarahill 10 år

Klarahill är en både etablerad och långsiktig aktör i en högst levande och viktig bransch. På tio år har man samlat drygt 80 kontor över hela landet – från Kalix i norr till Tomelilla i söder. Lagom till tioårsjubileumet gör man närmare 10 000 begravningar per år och har en marknadsandel över 10%. 

– Tio år går fort när man blickar tillbaka, men det som vi har gjort är imponerande. Utöver den fantastiska expansionstakten har vi också väldigt nöjda kunder, med en NPS på 89. Vi är en stabil begravningsbyråkoncern med 300 mkr i omsättning som nu möter framtiden, säger Klarahills VD Sven Ackell.

Med sina årsringar i varumärket är Klarahill en symbol för både livet och erfarenheterna som läggs till varje år. Många av de lokala byråerna inom Klarahill har drivits i flera generationer och skulle man samla åren av erfarenhet skulle det sitta långt över 10.000 ljus i tårtan. Det är unikt och något att vara stolt över.

– Att lära av historien och samtidigt öppna dörren mot framtiden är viktigt. Likaså samarbetet mellan Klarahills supportkontor och medarbetarna på de lokala begravningsbyråerna. Med öppenhet för nya lösningar och kundbehov har vi utvecklat både verksamheten och kunderbjudandet, bl a med den digitala begravningsbyrån Lova. Att vi är lyhörda och delar vår kompetens i alla led gör oss starka och jag är väldigt tacksam över alla kollegors fantastiska engagemang, säger Sven Ackell.

Är du intresserad av Klarahill, varmt välkommen att kontakta Sven Ackell.
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se