Tillbaka

Svenssons Begravningsbyrå
i Ängelholm väljer att bli
en del av Klarahill

13 Sep

Klarahill fortsätter expansionen och välkomnar ytterligare en byrå, Svenssons Begravningsbyrå i hjärtat av Ängelholm. Byrån drivs av systrarna Ellinoer och Emilia Brandt vars kunder även finns i Båstad och Helsingborg.

– Efter vår starka expansion i Dalarna och Norrland är det roligt att också byråer från södra delen av landet visar intresse. Vi har flera begravningsbyråer i Skåne och med Svenssons Begravningsbyrå under samma paraply breddar vi både marknaden och kunskapen, säger Sven Ackell, VD på Klarahill.

För Ellinoer och Emilia innebär förändringen att man får behålla det personliga man byggt upp, samtidigt som man får avlastning och en mer hållbar vardag.

– Vi är ett familjeföretag och alltid tillgängliga. Efter närmare 15 år känns det både roligt och skönt att få fler kollegor. Att välja Klarahill var inte svårt. Vi älskar vårt jobb och att få dela den känslan med andra som känner samma glädje och respekt för uppgiften är väldigt fint, säger Ellinoer och Emilia Brandt.

Svenssons Begravningsbyrå tillhör Klarahill Region Syd som leds av Regionchef Fredrik Larsson. Han ser mycket fram emot att få samarbeta med sina nya kollegor.

– Kundernas behov är alltid i fokus och förvärvet skapar självklara synergier. Ellinoer och Emilia har en fin energi och stort engagemang. Tillsammans kan vi hjälpas åt, vilket innebär fantastiska förutsättningar både för våra kunder och medarbetare, säger Fredrik Larsson.

Tillträde sker den 1 oktober.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se